Πάτρα: Είπε στη γυναίκα του να φωνάξει τον γιατρό, έβγαλε τον όρο και έπεσε από τον 5ο
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία - «Βούτηξε» στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου

Νοσηλευόμενος στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο ήταν ο 68χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης έπεσε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας έφτασε την Τρίτη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τις απογευματινές ώρες ακολούθησε η εισαγωγή του στην κλινική με συμπτώματα ειλεού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του μαζί με τη γυναίκα του, περίπου στις 3:00 π.μ., επικαλούμενος αφόρητους πόνους την προέτρεψε να ζητήσει από το νοσηλευτικό προσωπικό παυσίπονο.

Η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο και τότε ο ηλικιωμένος βρήκε την ευκαιρία να σηκωθεί από το κρεβάτι, να βγάλει τον ορό και να προχωρήσει στη «βουτιά» θανάτου από το παράθυρο του 5ου ορόφου του κτιρίου.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ η σύζυγος του όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί κατά την ολιγόλεπτη απουσία της, υπέστη ισχυρό σοκ.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία, αφού κατά πληροφορίες δεν φέρεται να τον απασχολούσε κάτι ή να είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις.

Η κατάθεση της συζύγου του όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση. Την προανάκριση για το τραγικό περιστατικό έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια