Πάτρα: Ξεκινάει η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα
1η Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι ανακρίσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Την πρώτη μέρα του Σεπτέβρη ξεκινά η ανάκριση για τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας, με καταθέσεις από τον παθολογανατόμο και τους ιατροδικαστές.

Ποιοι θα καταθέσουν

Την 1η Σεπτεμβρίου εκκινεί, ουσιαστικά, η ανακριτική διαδικασία για τις -κατά το κατηγορητήριο- δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, το 2019 και το 2021.

Η 35η τακτική ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση, κ. Ευγενία Τζωρτζάτου, έχει ήδη αποστείλει κλήσεις προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες τόσο ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, όσο και οι πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας – ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας.

Ο κ. Ευτυχιάδης αναμένεται να καταθέσει την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι δύο κορυφαίοι Έλληνες ιατροδικαστές, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση στα χέρια του Αλέξη Κούγια

Μάλιστα, προ ολίγων ημερών έγινε γνωστό ότι την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως είχε αναφέρει σε επίσημη δήλωσή της η Ρ. Πισπιρίγκου, "Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ