Πάτερ Αντώνιος - Κιβωτός του Κόσμου
Νέα προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο πατήρ Αντώνιος

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελέα ο πατήρ Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος είχε οριστεί να βρεθεί σήμερα μπροστά από τις εισαγγελικές αρχές για να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ήδη λάβει μία νέα προθεσμία στις 9 Ιανουαρίου, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι αν δεν γινόταν δεκτό το σημερινό αίτημα, θα προχώραγε σε αίτηση εξαίρεσης σε βάρος της επικεφαλής της έρευνας.

Ανάμεσα στις καταγγελίες συμπεριλαμβάνονται κατηγορίες για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση με τον ίδιο να αρνείται οποιοσδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Η νέα προθεσμία

Ο ιερέας δια των συνηγόρων του ζήτησε και έλαβε δεύτερη προθεσμία για άλλες δέκα ημέρες, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για αδικήματα που αφορούν καταγγελίες για σεξουαλική βία κατά ανηλίκων.

Η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση που έχει αποσταλεί στον ιερωμένο, αφορά το κακούργημα της ασέλγειας σε βαθμό κακουργήματος με την δικογραφία να περιλαμβάνει δύο περιπτώσεις φιλοξενούμενων αγοριών, ενώ παράλληλα του ζητούνται εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Aix-Marseille
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο
Επιστημονικό Άσυλο «Αλά Γαλλικά»: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο από την καταστολή Τραμπ
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο