Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, με την τελευταία να έρχεται από τη Ροδόπολη Σερρών, όπου άγνωστος έσβησε το τσιγάρο του στο κεφάλι ενός αδέσποτου σκύλου.
Η καταγγελία έγινε στην σελίδα Αδέσποτα της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως «κάποιος ανεγκέφαλος υπάνθρωπος έσβησε το τσιγάρο του πάνω στο κεφάλι της φιλικής και πολυ εξοικειωμένης με τους ανθρώπους Ζιζελ, την γνωστή αδεσποτούλα του κέντρου της Ροδόπολης που φροντίζουμε και αγαπούμε όλοι».
Παράλληλα, η ανάρτηση κάνει αναφορά για πολίτες που ήταν μπροστά στο γεγονός και δεν πήραν θέση.


Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Σήμερα στο κέντρο της Ροδοπολης καποιος ανεγκεφαλος υπανθρωπος εσβησε το τσιγαρο του πανω στο κεφαλι της φιλικης και πολυ εξοικειωμενης με τους ανθρωπους Ζιζελ, την γνωστη αδεσποτουλα του κέντρου της Ροδοπολης που φροντιζουμε και αγαπουμε ολοι.
Δεν εχω λογια να σχολιασω την κακοψυχια και την μ@λ@κια του ανθρωπου, που χρησιμοποιησε το ζωακι ως τασάκι για τα αποτσιγαρα του
Υπαρχουν και ορια στην κακια σας, υπαρχει καπου και αυτο που λεγεται ανθρωπινη συνειδηση.
Ντροπή πραγματικα στην παιδεια μας και στην κουλτουρα μας, ντροπη και σε ολους οσους ηταν εκει και το ειδαν και το ανεχτηκαν».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ