palaistini_diadilosi
Πλήθος κόσμου στη διαδήλωση στην Αθήνα, υπέρ του αγώνα των Παλαιστινίων

Κλειστό είναι αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί το ΚΚΕ και διάφορες συλλογικότητες στην πλατεία Συντάγματος υπέρ των Παλαιστίνιων, ενώ οι συγκεντρωμένοι κατευθύνονται με πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία στο Ψυχικό.

Στη συγκέντρωση βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: «Βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό που υποφέρει επί δεκαετίες από τη δολοφονική πολιτική του κράτους του Ισραήλ και της κυβέρνησης του με δολοφονίες αμάχων, με καταπάτηση παλαιστινιακών εδαφών, με κατοχή, αποκλεισμούς, εποικισμούς, απαρτχάιντ».

palaistini_diadilosi

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας από το ύψος της οδού Διάκου, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη, και στην οδό Σταδίου από το ύψος της οδού Λω.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο 902.gr, φωνάζοντας συνθήματα όπως, «η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά» και «στης Γάζας τα συντρίμμια που σφίγγει ο κλοιός, σηκώνει το κεφάλι ο ήρωας λαός», οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα που ξεκίνησαν από τα Προπύλαια και από την Παλαιά Βουλή καταφθάνουν στον χώρο της μεγάλης συγκέντρωσης για τον Παλαιστινιακό λαό, στο Σύνταγμα.

palaistini_diadilosi

Στην συγκέντρωση βρίσκονται Παλαιστίνιοι από την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας που φωνάζουν το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Παραβρίσκεται επίσης και ο Γιουσέφ Ντορχόμ, πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

DASKALOI
Υπουργείο Παιδείας: 30.000 μόνιμοι διορισμοί έως το 2027 και μείωση αναπληρωτών κατά 50%
Διορισμοί και προσλήψεις εκπαιδευτικών - Ο προγραμματισμός και το πρόβλημα με τις οργανικές θέσεις
Υπουργείο Παιδείας: 30.000 μόνιμοι διορισμοί έως το 2027 και μείωση αναπληρωτών κατά 50%
funds
Η σιωπηλή άλωση της Παιδείας: Όταν η ιδιωτική εκπαίδευση γίνεται όχημα πολιτισμικής μετάλλαξης
Η τάση εξαγοράς ιδιωτικών σχολείων από πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς ομίλους και επενδυτικά funds δεν είναι μια απλή οικονομική πράξη. Αντιθέτως,...
Η σιωπηλή άλωση της Παιδείας: Όταν η ιδιωτική εκπαίδευση γίνεται όχημα πολιτισμικής μετάλλαξης
ελλαδα
Ελληνικά επώνυμα με τουρκικές ρίζες
Πολλά ελληνικά επώνυμα έχουν τις ρίζες τους στην τουρκική γλώσσα, κάτι που αποδίδεται στην ιστορική επιρροή της Οθωμανικής περιόδου.
Ελληνικά επώνυμα με τουρκικές ρίζες