Κολωνός κινητοποίηση παιδοβιαστές
Γιάννης Μάγκος: «Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν»

Την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή της έστειλε η Μάγδα Φύσσα στη 12χρονη από τον Κολωνό σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Νομική Σχολή από την Επιτροπή Αλληλεγγύης, την Τρίτη 26/3.

Συγκεκριμένα, στην παρέμβαση της, η Μάγδα Φύσσα τόνισε ότι δεν πρόκειται να αφεθεί το κορίτσι μόνο του. «Είμαστε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για το παιδί. Το παιδί που αν γλιτώσει υπάρχει ελπίδα. Απευθύνομαι στο μικρό και του λέω ότι έχει παρά πολύ κόσμο που το αγαπάει και δεν φταίει αυτό που άνοιξε τα ματάκια του και ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έπεσε πάνω σε αυτό το τέρας και γνώρισε τον πιο άσχημο και απαίσιο κόσμο. Δεν φταίει αυτό. Εμείς όμως φταίμε.

Και γι΄ αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να το στηρίξουμε και πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε. Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε το αυτονόητο. Να καταδικαστούν» ανέφερε.

Η Μάγδα Φύσσα απευθυνόμενη στη 12χρονη και την οικογένειά της τόνισε: «Πρέπει να ξέρει ότι η ζωή του ανήκει και δεν τη χρωστάει σε κανέναν. Σκεφτόμουν ερχόμενη εδώ, επειδή κι εγώ είμαι θύμα αυτής της κοινωνίας χάνοντας τον δολοφονημένο Παύλο, ποσό άδικο είναι που αυτό το παιδί δεν μπόρεσε να τον γνωρίσει. Γιατί ξέρω ότι θα ήταν σήμερα εδώ, με την αγάπη που είχε στα παιδιά θα μπορούσε να της απαλύνει τον πόνο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι σαν τον Παύλο και είμαστε εδώ».

Και κατέληξε, «θα είμαστε δίπλα της, δίπλα σε όλη την οικογένεια σε ό,τι χρειαστούν».

Την ίδια ώρα, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιάννης Μάγγος, θέτοντας τα εξής ερωτήματα «πολιτισμός η βαρβαρότητα; Ποιος είναι ο ρόλος των Εισαγγελέων; Τι δημοκρατία έχουμε; Ποιος ο ρόλος των θεσμών; Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη ή σε εντεταλμένη υπηρεσία; Έγκλημα, δολοφονία, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Χαίρομαι που είμαστε όλοι εδώ και αντιστεκόμαστε στο τέρας της βαρβαρότητας».

Σημειώνεται πως η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη απευθύνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση την ημέρα της δικαστικής απόφασης στο Εφετείο, την Παρασκευή στις 29 Μαρτίου, στις 9.00 το πρωί.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αβοκάντο
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σε σύγκριση με αυτούς που δεν κατανάλωναν, γυναίκες που κατανάλωναν αβοκάντο είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη ενώ στους άντρες δεν παρατηρήθηκε...
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σχολεία υπό κατάρρευση
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα
Η ανέγερση νέων εγκαταστάσεων σε πολλές γειτονιές είναι αναγκαία, ωστόσο είναι δύσκολο να βρεθούν ελεύθεροι χώροι μέσα στην πόλη - Ζητήματα ασφαλείας...
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα