Νεκρός στο δωμάτιο όπου διέμενε εντοπίστηκε ένας άνδρας σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο 47χρονος έμενε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αλλά είχε να εμφανιστεί από το Σάββατο. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με το ThessToday.gr ο 47χρονος ήταν «κλειστός» χαρακτήρας και έβγαινε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μόνο για να πάρει καφέ από την τραπεζαρία. Πάντως ήταν συνεπής στις οικονομικές του συναλλαγές με την επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.
Όταν σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής σήμανε συναγερμός στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Τελικά μπήκαν στο δωμάτιο και στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν, διαπίστωσαν πως ήταν μαγκωμένη η πόρτα της τουαλέτας.
Λίγο αργότερα εργαζόμενοι του ξενοδοχείου βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι ότι έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ