Τα σπαγγέτι σπάνια πρωταγωνιστούν σε μια σαλάτα ζυμαρικών, αλλά θα έπρεπε.
Αυτή η συνταγή συνδυάζει την κλασική γεύση των σπαγγέτι με ένα δροσιστικό dressing αβοκάντο και βασιλικού, δημιουργώντας ένα ιδανικό πιάτο για τον ζεστό καιρό.
Υλικά
½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
½ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού (χοντροκομμένα) + επιπλέον για το σερβίρισμα
¼ φλιτζάνι μηλόξυδο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 μικρά, ώριμα αβοκάντο
5 φλιτζάνια βρασμένα σπαγγέτι
1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση (περίπου 170 γρ)
⅓ φλιτζάνι ψιλοκομμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα
Οδηγίες
- Συνδυάστε το γιαούρτι, ½ φλιτζάνι νερό, βασιλικό, ξύδι μήλου, μέλι, αλάτι, πιπέρι και αβοκάντο σε ένα μπλέντερ. Αλέστε μέχρι να γίνει λείο και αφήστε το στην άκρη.
- Ξεπλύνετε και στραγγίξτε τα βρασμένα σπαγγέτι κάτω από κρύο νερό για να μην κολλήσουν και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέστε το ντρέσινγκ και ανακατέψτε καλά για να επικαλυφθούν όλα τα σπαγγέτι.
- Διαχωρίστε το μείγμα σε 4 ρηχά μπολ και γαρνίρετε ομοιόμορφα με ντοματίνια, αμύγδαλα και επιπλέον βασιλικό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Είσαι άνεργος στο κέντρο της Αθήνας; ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ έκτακτο επίδομα 1000 ευρώ
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/12
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ