Λίμνη Κρεμαστών
Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη Λίμνη Κρεμαστών - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Σήμανε συναγερμός στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας το πρωί της Παρασκευής, όταν ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής, κοντά στη Λίμνη Κρεμαστών, ότι ξεβράστηκε σορός γυναίκας.

Συγκεκριμένα η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην προβλήτα του Αγίου Γεωργίου, δεν ήταν σε αποσύνθεση, για αυτό από την πρώτη στιγμή εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για πρόσφατο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα γύρω στα 52, που κατάγεται από παραλίμνιο χωριό της Λίμνης Κρεμαστών. Έφυγε το απόγευμα της Πέμπτης, από το σπίτι που έμενε με τους γονείς της και τον αδερφό της και κατευθύνθηκε στην προβλήτα του Αγίου Γεωργίου, εκεί άγνωστο πως, βρέθηκε στα νερά της λίμνης Κρεμαστών, μετέδωσε tvstar.gr.

Να σημειωθεί ότι δεν φορούσε ρούχα, τη σορό της παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές και διετάχθη νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Την έρευνα διεξάγουν αστυνομικοί του ΑΤ Αγράφων, ενώ στο σημείου δεν έχουν εντοπισθεί ίχνη άλλου ατόμου.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση, ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, σε πρώτη φάση, όμως, δεν θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 9/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

taksi
Κατ΄εξαίρεση έγκριση ειδικοτήτων 1ου & 2ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευή
«Εμείς, ως γονείς, θα στηρίξουμε τις επιλογές των παιδιών μας και καλούμε την Πολιτεία να σταθεί δίπλα και όχι απέναντι στα παιδιά»
Κατ΄εξαίρεση έγκριση ειδικοτήτων 1ου & 2ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευή