Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 15χρονο μαθητή που είχε γίνει master στις κλοπές οχημάτων
Eνεργώντας μαζί με συνεργούς, στις περιοχές Κορδελιού, Ευόσμου, Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης, προέβησαν στην τέλεση πέντε κλοπών οχημάτων, τέσσερα εκ των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 15χρονος για κλοπή, ενώ μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, εξιχνιάστηκαν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών οχημάτων.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 15χρονος Ρομά, μαζί με συνεργούς, αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης, το οποίο εντοπίστηκε λίγο αργότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, να κινείται στην περιοχή του Δενδροποτάμου, με οδηγό τον ανήλικο. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικά σήματα, όμως ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε ο παραπάνω ανήλικος και συνελήφθη, ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου 2024 - Ιουλίου 2024, ενεργώντας μαζί με συνεργούς, στις περιοχές Κορδελιού, Ευόσμου, Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης, προέβησαν στην τέλεση πέντε κλοπών οχημάτων, τέσσερα εκ των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος του, καθώς και σε βάρος ενός 16χρονου που ταυτοποιήθηκε ως συνεργός σε μία εκ των παραπάνω περιπτώσεων, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της απείθειας και περί αποδεικτικής ισχύος των Αστυνομικών Ταυτοτήτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γενικό Νοσοκομείο Χανίων
Συναγερμός στα Χανιά: Στο νοσοκομείο δεκάδες φοιτητές- Νοσηλεύονται με γαστρεντερίτιδα
Η κατάσταση προκάλεσε μεγάλη ανησυχία, ενώ η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης συνεργάζεται με το νοσοκομείο για να διερευνηθούν τα...
Συναγερμός στα Χανιά: Στο νοσοκομείο δεκάδες φοιτητές- Νοσηλεύονται με γαστρεντερίτιδα
ειδική αγωγή
Γονείς: «Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο με τις ελλείψεις σε ειδικό βοηθητικό προσωπικό»
«Το αυτί τους δεν ιδρώνει για την αγωνία και το άγχος που περνάνε χιλιάδες γονείς, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις ελλείψεις σε προσωπικό και...
Γονείς: «Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο με τις ελλείψεις σε ειδικό βοηθητικό προσωπικό»