Θέλεις να φτιάξεις την πιο αφράτη ομελέτα, αυτή που μοιάζει με σύννεφο και λιώνει στο στόμα;
Ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να κάνεις την ομελέτα σου ελαφριά και φουσκωτή είναι να προσθέσεις φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό στο μείγμα των αυγών.
Πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας φυσικό ανθρακούχο νερό για κάθε 2 αυγά και ανακάτεψε καλά. Οι φυσαλίδες του διοξειδίου του άνθρακα θα δώσουν στην ομελέτα σου την ανάλαφρη υφή που ονειρεύεσαι. Μυστικό Νο2: Ανακάτεμα και Κίνηση στο Τηγάνι
Το πώς ψήνεις την ομελέτα είναι εξίσου σημαντικό με το τι βάζεις μέσα:
Ρίξε το μείγμα στο ζεσταμένο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Με ένα πλαστικό πιρούνι ή σπάτουλα, ανακάτευε διαρκώς την ομελέτα, ενώ ταυτόχρονα κουνάς το τηγάνι μπρος-πίσω ή κυκλικά.
Μόλις αρχίσει να σταθεροποιείται, κάλυψε με καπάκι για 3-4 λεπτά. Έτσι θα ψηθεί ομοιόμορφα και από πάνω χωρίς να την αναποδογυρίσεις.
Tip: Μην αφήσεις την ομελέτα να παραψηθεί. Θέλουμε να μείνει ζουμερή και αφράτη.
Μετά από αυτά τα tips, η ομελέτα σου θα είναι σαν να την έφτιαξε σεφ. Συνόδευσέ τη με φρέσκο ψωμί, σαλάτα ή ακόμα και αβοκάντο για το τέλειο brunch!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ