Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει από την Κυριακή ο καιρός στη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους, που θα φτάσουν τα 9 μποφόρ, τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.
Συγκεκριμένα, θυελλώδεις άνεμοι 8 τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν αρχικά στο Αιγαίο, από νότιες διευθύνσεις, και από το απόγευμα στα δυτικά και νότια, από δυτικές διευθύνσεις.
Επίσης, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας στα κεντρικά και βόρεια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση 5 με 7 βαθμούς Κελσίου, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως τη Δευτέρα.
Τη Δευτέρα θα επικρατήσουν ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι, 6-8 μποφόρ, και μόνο στα νότια θα διατηρηθούν δυτικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ.
Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική νησιωτική χώρα. Εξασθένιση των φαινομένων προβλέπεται από το μεσημέρι της Δευτέρας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ