Thumbnail

Φιλανθρωπική συναυλία στο θέατρο ελληνικών χορών «Δορά Στράτου» διοργανώνει η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων σήμερα, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Αντί εισιτηρίου οι θεατές θα προσκομίζουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν σε άπορους και άστεγους. 

 

«Το τελευταίο διάστημα ήταν στις προθέσεις της ορχήστρας να διοργανώσουμε μια συναυλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τους ανθρώπους, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά αυτό τον καιρό από την έλλειψη στέγης, τροφίμων και γενικότερα των βασικών πραγμάτων για την διαβίωση τους» αναφέρει η κυρία Πέγκυ Λάγιου, εκπρόσωπος της ορχήστρας.

 

 

Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με προεξέχων τον Μανώλη Μητσιά και συμμετέχοντες τους ηθοποιούς Σταύρο Ζαλμά, Μπέσσυ Μάλφα, Μέμο Μπεγνή, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαριέττα Ριάλδη, Ελένη Φιλίνη και Ρένο Χαραλαμπίδη, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

 

 

«Μέσα από τα τραγούδια του Μίκη θέλουμε να συγκινήσουμε τον κόσμο και να τον ευαισθητοποιήσουμε απέναντι στα προβλήματα πολλών συνανθρώπων μας. Ευελπιστούμε και στο μέλλον να πραγματοποιηθούν κι άλλες φιλανθρωπικές συναυλίες με τη βοήθεια εταιρειών, οι οποίες θα συμβάλλουν στα έξοδα, που απαιτούνται για το 'στήσιμο' τους» τονίζει η κυρία Λάγιου.

 

 

Στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχουν εθελοντές από το ΚΥΑΔΑ, αλλά και από την Interamerican που συμμετέχει στην υλοποίηση της συναυλίας, οι οποίοι θα συγκεντρώνουν και θα συσκευάζουν τα τρόφιμα σε ειδικά κουτιά. Τα τρόφιμα θα δοθούν σε καταγεγραμμένους άπορους και άστεγους του δήμου της Αθήνας. 
 
Πηγή: in.gr
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eidiki_agogi_4.jpg
Ειδικό Σχολείο Θήβας: Με κτιριακά προβλήματα και χωρίς τουαλέτα για ΑμεΑ
«Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας αξίζουν ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον μάθησης, το οποίο θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να...
Ειδικό Σχολείο Θήβας: Με κτιριακά προβλήματα και χωρίς τουαλέτα για ΑμεΑ