Thumbnail
Τι αλλάζει!

"Σοκ" έχει προκαλέσει στους απανταχού λάτρεις της Nutella η απόφαση της παραγωγού εταιρείας να αλλάξει τη συνταγή του δημοφιλούς σοκολατοειδούς προϊόντος.

Η Ferrero Rocher, συγκεκριμένα, αύξησε το ποσοστό σκόνης γάλακτος (από το 7,5 στο 8,7%) και πρόσθεσε περισσότερη ζάχαρη (από 55.9 σε 56.3%), με αποτέλεσμα η Nutella να γίνει πιο «ελαφριά» και πιο γλυκιά.

Πάντως η εταιρεία επιμένει ότι θα διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα του προϊόντος της.

Η «αποκάλυψη» έγινε πρόσφατα στο Facebook, από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, κάτι που επιβεβαίωσε και η Ferrero Rocher.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυθ
Απαράδεκτη ενέργεια αστυνομικών στις ΗΠΑ: Ζήτησαν από εκπαιδευόμενο συνάδερφό τους να τραυματίσει με κοπίδι τη σορό ενός αστέγου
Οι αστυνομικοί ακούγονται στο βίντεο δίνουν οδηγίες στον εκπαιδευόμενο συνάδερφό τους και να γελούν
Απαράδεκτη ενέργεια αστυνομικών στις ΗΠΑ: Ζήτησαν από εκπαιδευόμενο συνάδερφό τους να τραυματίσει με κοπίδι τη σορό ενός αστέγου
δώρο πάσχα
Δώρο Πάσχα 2025: Η ημερομηνία πληρωμής και το οσό που θα λάβετε
Το Δώρο Πάσχα, όπως και αυτό των Χριστουγέννων, το δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα στην ελληνική επικράτεια σύμφωνα με την Εθνική...
Δώρο Πάσχα 2025: Η ημερομηνία πληρωμής και το οσό που θα λάβετε