Thumbnail
Τι αλλάζει!

"Σοκ" έχει προκαλέσει στους απανταχού λάτρεις της Nutella η απόφαση της παραγωγού εταιρείας να αλλάξει τη συνταγή του δημοφιλούς σοκολατοειδούς προϊόντος.

Η Ferrero Rocher, συγκεκριμένα, αύξησε το ποσοστό σκόνης γάλακτος (από το 7,5 στο 8,7%) και πρόσθεσε περισσότερη ζάχαρη (από 55.9 σε 56.3%), με αποτέλεσμα η Nutella να γίνει πιο «ελαφριά» και πιο γλυκιά.

Πάντως η εταιρεία επιμένει ότι θα διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα του προϊόντος της.

Η «αποκάλυψη» έγινε πρόσφατα στο Facebook, από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, κάτι που επιβεβαίωσε και η Ferrero Rocher.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Aix-Marseille
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο
Επιστημονικό Άσυλο «Αλά Γαλλικά»: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο από την καταστολή Τραμπ
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο
Ιπτάμενος ιερέας στη Χίο
Πρώτη Ανάσταση στη Χίο: Ο «Ιπτάμενος Ιερέας» που έγινε viral και σκόρπισε δάφνες και δέος στον ναό
Πρώτη Ανάσταση: Κλέβει και πάλι την παράσταση ο «ιπτάμενος ιερέας» της Χίου
Πρώτη Ανάσταση στη Χίο: Ο «Ιπτάμενος Ιερέας» που έγινε viral και σκόρπισε δάφνες και δέος στον ναό