Thumbnail
Τι αλλάζει!

"Σοκ" έχει προκαλέσει στους απανταχού λάτρεις της Nutella η απόφαση της παραγωγού εταιρείας να αλλάξει τη συνταγή του δημοφιλούς σοκολατοειδούς προϊόντος.

Η Ferrero Rocher, συγκεκριμένα, αύξησε το ποσοστό σκόνης γάλακτος (από το 7,5 στο 8,7%) και πρόσθεσε περισσότερη ζάχαρη (από 55.9 σε 56.3%), με αποτέλεσμα η Nutella να γίνει πιο «ελαφριά» και πιο γλυκιά.

Πάντως η εταιρεία επιμένει ότι θα διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα του προϊόντος της.

Η «αποκάλυψη» έγινε πρόσφατα στο Facebook, από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, κάτι που επιβεβαίωσε και η Ferrero Rocher.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα