Το παγωτό αποτελεί θερινή (ή και χειμωνιάτικη) απόλαυση όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως, ενώ πολλά είναι τα είδη αλλά και οι τρόποι παρασκευής του.
Μπορούμε να πούμε με κάποια βεβαιότητα ότι το καλύτερο παγωτό είναι το ιταλικό και φυσικά έχει το δικό του τρόπο που φτιάχνεται.
Ιταλικό παγωτό
Στη μικρή ιταλική πόλη Ruvo di Puglia, τα αδέλφια Giuliana και Vincenzo Paparella συνεχίζουν μια οικογενειακή παράδοση 180 ετών, φτιάχνοντας παγωτό από τρία μόνο συστατικά: γάλα, ζάχαρη και αυγά, σύμφωνα με το Insider Food.
Όλα ξεκίνησαν το 1840, όταν ο θείος Luigi έφερε την τέχνη της παρασκευής gelato από τις βασιλικές αυλές της Νάπολης στη γενέτειρά του, το Ruvo. Τέσσερις γενιές αργότερα στην αρχική συνταγή του 1840, την King's Cream, έχουν προστεθεί άλλες επτά γεύσεις: φιστίκι, αμύγδαλο, σοκολάτα, κυδώνι, νουγκάτα, gianduia και φουντούκι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/11
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη