Πανελλήνιες 2021: 55χρονη μητέρα «σάρωσε» στις εξετάσεις
Η 55χρονη Παναγιώτα Βασιλοπούλου από τον Τύρναβο «σάρωσε» στις Πανελλήνιες συγκεντρώνοντας 19.055 μόρια - Βίντεο

Η 55χρονη μητέρα Παναγιώτα Βασιλοπούλου από τον Τύρναβο, η οποία έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις, θα γίνει φοιτήτρια, αφού με βάση τη βαθμολογία που συγκέντρωσε, εισάγεται στην ίδια σχολή Οικονομικών, στην οποία είναι τελειόφοιτη και η κόρη της.

Δουλεύοντας μεθοδικά και με επιμονή, ως μαθήτρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου εξέπληξε θετικά όλους με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε, αφού με 19.055 μόρια βλέπει να ανοίγονται διάπλατα μπροστά της οι πόρτες των σχολών των ΑΕΙ που επιθυμεί.

Παρά τους πολλούς ρόλους και τις αυξημένες υποχρεώσεις που είχε, υπογραμμίζει πως όταν υπάρχει διάθεση για μάθηση, όλα είναι εφικτά και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

55χρονη μητέρα πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις μετά από μία δύσκολη χρονιά

Στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της και το φιλικό της περιβάλλον, ενώ το έναυσμα για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις ήταν η διαδικασία που πέρασε η κόρη της, πριν κάποια χρόνια. Η καραντίνα λόγω κορονοϊού τη βοήθησε να επικεντρωθεί στο στόχο της, έχοντας τους καθηγητές της πολύτιμους αρωγούς.

«Τα όνειρα και τα “θέλω” κάθε ανθρώπου δεν έχουν ηλικία, ούτε η γνώση τελειώνει ποτέ. Καθώς εξελίσσεται η ζωή, εξελισσόμαστε κι εμείς και με καλή οργάνωση και πρόγραμμα μπορούμε να πετυχαίνουμε τα πάντα» ήταν το μήνυμά που έδωσε η Παναγιώτα Βασιλοπούλου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές
Υπουργείο Παιδείας: Χρηματοδότηση 1,5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025
Οικονομική ενίσχυση 1,5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025
Υπουργείο Παιδείας: Χρηματοδότηση 1,5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025
dimitris-anastasiou
Δημήτρης Αναστασίου: «Η αξιολόγηση γίνεται τώρα τεστ πολιτικής πίστης. Και αυτό δεν απειλεί μόνο τους εκπαιδευτικούς».
10 αρχικές σκέψεις: Η στόχευση στο "επί της αρχής" μετατρέπει την αξιολόγηση σε όργανο φρονηματικής καθαρότητας.
Δημήτρης Αναστασίου: «Η αξιολόγηση γίνεται τώρα τεστ πολιτικής πίστης. Και αυτό δεν απειλεί μόνο τους εκπαιδευτικούς».