Thumbnail
Τι συνέβη

"Έφοδο" στο ο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο οραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Πάνος Καμμένος πήγαινε στο 251 ΓΝΑ, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλπέρασε όμως και από το 401.

Στα εξωτερικά ιατρεία του 401 υπήρχαν περίπου 50 άτομα σε αναμονή και ο υπουργός ρώτησε ορισμένους πόση ώρα περιμένουν. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ότι τα άτομα περίμεναν μερικές ώρες!

Αμέσως ο Πάνος Καμμένος ρώτησε το γραφείο κίνησης στα εξωτερικά ιατρεία προς τι τόση καθυστέρηση, για να λάβει την απάτηση ότι υπήρχε πρόβλημα με τον «εκτυπωτή» και έτσι καθυστερούσε η εξέταση των ασθενών.

Ο υπουργός ζήτησε να δει τον επόπτη, όπου όμως περίμενε και ο ίδιος για περίπου μισή ώρα. Έτσι, στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, και ο Διευθυντής του νοσοκομείου.

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν κρίθηκαν επαρκής από τον υπουργό, ο οποίος "μοίρασε φυλακές" 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Aix-Marseille
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο
Επιστημονικό Άσυλο «Αλά Γαλλικά»: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο από την καταστολή Τραμπ
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο