nosokomeio syrou
Την ακύρωση της μεταφοράς ζήτησε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Βασίλη Κικίλια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης - Νέο εξοπλισμό για τα νοσοκομεία της Αττικής ζητά το ΚΚΕ

Να ακυρωθεί η απόφαση με την οποία μεταφέρεται από το νοσοκομείο της Σύρου το μηχάνημα του μοριακού αναλυτή για εξέταση Covid-19 σε νοσοκομείο των Αθηνών, ζήτησε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ επισήμανε ότι αν υλοποιηθεί αυτή η ενέργεια, ακόμα κι αν τον αντικαταστήσουν με άλλο μηχάνημά πολύ μικρότερων δυνατοτήτων, θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στα νησιά των Κυκλάδων, καθώς βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, όπου χρειάζεται να ενισχυθούν και το δημόσιο σύστημα Υγείας και τα μέτρα πρόληψης, ώστε να προστατευτούν οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό - επισιτισμό και οι επισκέπτες των νησιών.

Σχετικά με τις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία της Αττικής, η θέση του ΚΚΕ είναι αυτές να καλυφθούν με την αγορά νέου εξοπλισμού, καθώς και με την επίταξη μοριακών αναλυτών από ιδιωτικά νοσοκομεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Aix-Marseille
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο
Επιστημονικό Άσυλο «Αλά Γαλλικά»: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο από την καταστολή Τραμπ
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο