mathitikos diagonismos
#ΜένουμεΣπίτι - Παίζουμε «ΛΥΣΙΑ»!

O 24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Λυσίας 2020» ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του και τώρα μας καλεί να παίξουμε από το σπίτι!

Με παράταση της Α’ φάσης του Διαγωνισμού έως τις 14 Απριλίου, ο «ΛΥΣΙΑΣ» προτείνει μία δημιουργική και εκπαιδευτική διέξοδο για παιδιά από Δ’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Λυκείου, που μπορούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

#ΜένουμεΣπίτι λοιπόν, και παίζουμε «ΛΥΣΙΑ» από το site www.lysiasedu.org του Διαγωνισμού. Με σύνθημα «Ψάχνω – Βρίσκω – Απαντώ», διασκεδάζουμε μαθαίνοντας και συμβάλλουμε στην προσπάθεια των διοργανωτών να ενισχύσουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που συγκεντρώνουν, για κάθε συμμετοχή, ένα ποσό για τους σκοπούς του Συλλόγου.

lysias diagonismos

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 φάσεις: η πρώτη παρατείνεται μέχρι τις 14 Απριλίου, ενώ η τελική θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου σε προκαθορισμένα εξεταστικά κέντρα ΛΥΣΙΑ. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lysiasedu.org θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες συμμετοχής καθώς και τα βραβεία του διαγωνισμού.

Διοργανωτής του «Λυσία 2020» είναι τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ, ενώ η COSMOTE και η MICROSOFT είναι οι Μεγάλοι Χορηγοί του Διαγωνισμού, οι οποίοι πλαισιώνονται από άλλους σημαντικούς Χορηγούς και Υποστηρικτές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

DASKALOI
Υπουργείο Παιδείας: 30.000 μόνιμοι διορισμοί έως το 2027 και μείωση αναπληρωτών κατά 50%
Διορισμοί και προσλήψεις εκπαιδευτικών - Ο προγραμματισμός και το πρόβλημα με τις οργανικές θέσεις
Υπουργείο Παιδείας: 30.000 μόνιμοι διορισμοί έως το 2027 και μείωση αναπληρωτών κατά 50%
funds
Η σιωπηλή άλωση της Παιδείας: Όταν η ιδιωτική εκπαίδευση γίνεται όχημα πολιτισμικής μετάλλαξης
Η τάση εξαγοράς ιδιωτικών σχολείων από πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς ομίλους και επενδυτικά funds δεν είναι μια απλή οικονομική πράξη. Αντιθέτως,...
Η σιωπηλή άλωση της Παιδείας: Όταν η ιδιωτική εκπαίδευση γίνεται όχημα πολιτισμικής μετάλλαξης
ελλαδα
Ελληνικά επώνυμα με τουρκικές ρίζες
Πολλά ελληνικά επώνυμα έχουν τις ρίζες τους στην τουρκική γλώσσα, κάτι που αποδίδεται στην ιστορική επιρροή της Οθωμανικής περιόδου.
Ελληνικά επώνυμα με τουρκικές ρίζες