Η λίστα περιλαμβάνει 20 καινούργιες ανακαλύψεις αλλά και πολύ παλιότερες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο φαγητό, από τον τρόπο παρασκευής του και τα μαγειρικά σκεύη μέχρι τα μαχαιροπίρουνα και το δίχτυ ψαρέματος. Αρχικά μια επιτροπή από διακεκριμένους επιστήμονες της Royal Society (Εθνική Ακαδημία Επιστημών) επέλεξε 100 σπουδαίες ανακαλύψεις-εφευρέσεις, από τις οποίες εν τέλει δημιουργήθηκε η λίστα με τις 20 σημαντικότερες. Τα κριτήρια επιλογής ήταν τέσσερα: προσβασιμότητα, παραγωγικότητα, αισθητική και υγεία. Παρακάτω παρατίθενται οι ανακαλύψεις με αντίστροφη σειρά.
20. Τηγάνισμα
19. Φούρνος Μικροκυμάτων
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη