Thumbnail
Νέα «Δέλτα» με άλλο όνομα

«Ο κ. Κουμουτσάκος ξυλοκοπήθηκε μπροστά σε δεκάδες κάμερες και αστυνομικούς. Οι άνδρες των ΜΑΤ δεν έκαναν χρήση χημικών, δεν επενέβησαν για να συλλάβουν τους δράστες. Όχι γιατί φοβήθηκαν τις αντιδράσεις του πλήθους και μία τυχόν γενικευμένη αναταραχή αλλά γιατί αυτές είναι οι εντολές που έχουν πάρει. Ήπια διαχείριση. Όχι χημικά», λέει αξιόπιστη αστυνομική πηγή σύμφωνα με το huffingtonpost.gr

Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Κουμουτσάκος να γίνει «έρμαιο» κατά τη διάρκεια της σε βάρος του επίθεση από έναν νεαρό αντί να προστατευτεί αναλόγως από αστυνομικούς.

Νέα «Δέλτα» με άλλο όνομα

Η ΕΛ.ΑΣ. θα κληθεί να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα την επιτήρηση δύο πορειών που χαρακτηρίζονται ως «ιδιαιτέρως δύσκολες». Η πρώτη είναι η πορεία της 17ης Νοεμβρίου και η δεύτερη το Δεκέμβριο (πορεία μνήμης για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου).

Σύμφωνα με το huffingtonpost.gr την ίδια ώρα, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προετοιμάζει τις νέες μηχανοκίνητες ομάδες που θα βρίσκονται πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Θα επανδρωθούν κυρίως από άνδρες που υπηρετούσαν στην καταργημένη ομάδα Δέλτα. Ο ρόλος τους θα είναι να επεμβαίνουν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων για να κάνουν συλλήψεις. Θα «εφορμούν» καθώς θα ανοίγουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ για να περάσουν και να επιχειρήσουν. Οι «ομάδες συλλήψεων» θα έχουν μηχανάκια μικρού κυβισμού και θα μοιάζουν με τις «ομάδες της Δέλτα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pirosvestiki
Tραγωδία στη Λήμνο: Δυο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα στη Μύρινα
Οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν από τους γείτονες ότι μέσα στο διαμέρισμα διέμενε το ζευγάρι και έδωσαν προτεραιότητα στον εντοπισμό τους
Tραγωδία στη Λήμνο: Δυο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα στη Μύρινα
adonis-georgiadis
Άδωνις: «Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, δεν είμαι κανένας άνεργος, ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ. Δεν είμαι μόνιμος, είμαι κανονικός εργαζόμενος...»
Αυτό απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Λήμνο, στους φορείς και τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την διάλυση του νοσοκομείου τους
Άδωνις: «Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, δεν είμαι κανένας άνεργος, ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ. Δεν είμαι μόνιμος, είμαι κανονικός εργαζόμενος...»