Συστατικά:
200 γρ. καρπούζι κομμένη σε κύβους
2 αγγούρια καθαρισμένα ξεσποριασμένα κομμένα κυβάκια
1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο λεπτές ροδέλες
200 γρ φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
1/3 κ.κ καυτερό πιπέρι τσίλι
1 κ.κ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
3 κ.κ παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
αλάτι
Οδηγίες:
Στο μπλέντερ χτυπάμε το λάδι, το μέλι, αλάτι και το τσίλι. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μεγάλη σαλατιέρα, περιχύνουμε την σάλτσα, ανακατεύουμε προσεκτικά με τα δάχτυλα και σερβίρουμε αμέσως.
Tips
Αντικαταστήσετε το θυμάρι με δυόσμο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση