Thumbnail
Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:25, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συγκεκριμένα, διερχόμενος ενημέρωσε την αστυνομία για έναν απαγχονισμένο άνδρα σε δέντρο στο πάρκο που βρίσκεται κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν έναν άνδρα κρεμασμένο σε αυτοσχέδιο βρόγχο. Ο άνδρας δεν έφερε κάποιο επίσημο έγγραφο πάνω του.

Στο σημείο υπήρχαν ακόμη δύο αλλοδαποί σε κατάσταση μέθης που οι κινήσεις τους είχαν τραβήξει τα βλέμματα. Ο μάρτυρας υποστήριξε στην αστυνομία ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των τριών ατόμων και οι δύο απαγχόνισαν τον άνδρα, που φέρεται και αυτός να είναι αλλοδαπός. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο μάρτυρας δήλωσε ότι οι τρεις άνδρες ήταν μεθυσμένοι και το ίδιο το θύμα ήταν αυτό που ζήτησε να τον κρεμάσουν.

Αρχικά οι δύο αλλοδαποί, ένας Πολωνός 35 ετών και ένας Ουκρανός 52 ετών, υποστήριξαν ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον απαγχονισμένο άνδρα λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. 

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν και θεώρησαν ότι η μαρτυρία του διερχόμενου μάρτυρα ήταν αξιόπιστη και συνέλαβαν τους δύο άνδρες, οι οποίοι και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα