Thumbnail
Χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσει ανήλικα κορίτσια - Ο δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες

Η προφυλάκιση του 35χρονου, από την περιοχή της Κισσάμου, αποφασίστηκε σήμερα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων. Ο συλληφθείς κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών, καθώς και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο 35χρονος φέρεται ότι χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσέλκυε ανήλικα κορίτσια από πολλές περιοχές της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης.

Ο συλληφθείς απολογήθηκε κατηγορούμενος για οκτώ αδικήματα, όπως αυτά του βιασμού, της αποπλάνησης, της παραγωγής και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση. Επίσης στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα