Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι Ρέντη: Ξεκινά ο κατ’ οίκον εμβολιασμός
Ξεκινά ο κατ’ οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων, στον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι Ρέντη

Σε κατ'οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με τη διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η ΔΥΠΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας ενεργοποιεί τη λίστα των ωφελούμενων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, προκειμένου να προχωρήσει ο εμβολιασμός τους, καθώς όπως σημειώνεται «παρά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και τα μέτρα περιορισμού που έχουν ληφθεί, η επικινδυνότητα του ιού SARS-COV-2 αυξάνεται από την εύκολη μετάδοση.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, «Κάνοντας πράξη το σύνθημα "Ερχόμαστε εμείς σε εσάς", ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη βρίσκεται κοντά στους κοινωνικά αδύναμους δημότες του και με όλα τα μέσα που διαθέτει φροντίζει να προχωρήσει η διαδικασία εμβολιασμού τους προκειμένου να υποστηριχθεί η ανοσολογική τους προστασία έναντι της λοίμωξης».

Υπενθυμίζεται πως την Δευτέρα 28 Ιουνίου, ανακοινώθηκε από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, ότι προχωρά ικανοποιητικά, ο κατ’ οίκον εμβολιασμός και πως ξεκινά άμεσα. 

Επιπλέον, οι ιδιώτες γιατροί που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα πληρώνονται από την Πολιτεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα