agori-nosokomeio
Τι υποστηρίζουν οι γονείς των παιδιών που νόσησαν από γαστρεντερίτιδα στο Γραμματικό

Νέες πληροφορίες γίνονται γνωστές για την υπόθεση των παιδιών που εμφάνισαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στην κατασκήνωση του Γραμματικού.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι το αίτιο της μαζικής εισροής παιδιών σε νοσηλευτικές μονάδες πρέπει να αναζητηθεί στο νερό.

«Βρώμαγε το νερό»

«Είχανε πρόβλημα με το νερό, βρώμαγε το νερό. Δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί, ότι του έβγαλα μου λέει το νερό στην τραπεζαρία λέει και δεν είχαμε άλλο νερό να πιούμε. Εδώ πέρα έχει 37.8 – 37.9. Είμαστε σε μία τουαλέτα και οι τέσσερις η μικρή τον αγκάλιαζε η γυναίκα μου κοιμήθηκε δίπλα του εγώ τον αγκάλιασα κοιμήθηκα ξάπλωσα δίπλα του δεν κόλλησε κανένας», είπε ο πατέρας ενός εκ των παιδιών, μιλώντας στο Live News.

«Σε λίγες ώρες μέσα στην πραγματικότητα είναι απίθανο αυτό να έγινε με μετάδοση σταγονιδίων για παράδειγμα έτσι; Δεν είναι σαν τον Covid. Καταλαβαίνετε πώς το λέω δηλαδή εμένα το παιδί μου 3 η ώρα τη νύχτα άρχισε να πονάει η κοιλιά του, το πρωί με πήρε τηλέφωνο ότι δεν αισθάνομαι καθόλου καλά, λέω πήγαινε στο ιατρείο. Μου λέει πήγα στο ιατρείο αλλά περιμένουνε άλλα δεκαπέντε παιδιά και δεν μπορώ, δεν αντέχω να κάτσω εκεί και μίλησα με τον αρχηγό της κατασκήνωσης, ο οποίος μου λέει μην ανησυχείτε εντάξει μια γαστρεντερίτιδα είναι θα περάσει. Λέω δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί η γαστρεντερίτιδα μπορεί να είναι πού σοβαρή. Πήγα να χάσω το μεγάλο μου το παιδί από γαστρεντερίτιδα.»

«Την εικόνα αυτή δεν την έχω ξαναδεί»

Στο επισκεπτήριο από την άλλη βλέπει το πρόβλημα να πηγάζει η ιδιοκτήτριά της κατασκήνωσης. Δεν συμφωνούν όμως οι γονείς με αυτή την εκδοχή.

«Είναι χάλια. Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι ήταν αφυδατωμένο. Την εικόνα αυτή δεν την έχω ξαναδεί.»

«Ίσως είναι κάποιο φαγητό που φάγανε το Σάββατο βράδυ, γιατί άκουσα ότι την Κυριακή το πρωί αρχίσανε οι πυρετοί και εμετοί», είπε ο πατέρας κατασκηνωτή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα