gaidaros
Ένα ζευγάρι, το οποίο έχει μια φάρμα στη Φλόριντα, δημοσίευσε βίντεο στο διαδίκτυο όπου έχουν βρει καταφύγιο μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους μαζί με τα κατοικίδιά τους αλλά και το γαϊδουράκι τους που ονομάζεται Cash

Μπορεί ο τυφώνας Μίλτον να υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1, ωστόσο τα βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν το καταστροφικό του πέρασμα από τη Φλόριντα.

Τα ζώα ήταν απροστάτευτα μπροστά στο φονικό πέρασμα του τυφώνα Μίλτον και οι ιδιοκτήτες τους λάμβαναν μέτρα για να τα προστατεύσουν.

Ένα ζευγάρι, το οποίο έχει μια φάρμα στη Φλόριντα, δημοσίευσε βίντεο στο διαδίκτυο όπου έχουν βρει καταφύγιο μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους μαζί με τα κατοικίδιά τους αλλά και το γαϊδουράκι τους που ονομάζεται Cash.

Ο Rick Bass και η Sara Weldon, από το Clermont, που βρίσκεται ανάμεσα στην Τάμπα και το Ορλάντο, δήλωσαν ότι η καταιγίδα τους άφησε χωρίς ρεύμα.

Μιλώντας πριν από το χτύπημα του τυφώνα, η κα Weldon είπε: «Πότε αισθάνομαι ήρεμη και πότε κλαίω για τα ζώα μου. Βρισκόμαστε εδώ ακριβώς όπου υποτίθεται ότι θα χτυπήσει ο τυφώνας. Δεν φεύγουμε. Και σας παρακαλώ, μην μου το ζητήσετε».

@oursimplehomestead Trying to keep you updated.. we lost power and the storm is picking up. #cashthedonkey #farmlife #hurricane #animallove ♬ original sound - Our Simple Homestead

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 11/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τζάκρη
Τζάκρη για Κασσελάκη: «Σε λίγο θα ζητήσουν διαγραφή γιατί δεν βάζει ζάχαρη στον καφέ του»
«Επί μήνες ακούω από στελέχη να λένε ότι θέλουν τη διαγραφή Κασσελάκη. Πιστεύετε ήταν το εξώδικο το πρόσχημα; Θα μπορούσε να είναι γιατί έχει ανοιχτά...
Τζάκρη για Κασσελάκη: «Σε λίγο θα ζητήσουν διαγραφή γιατί δεν βάζει ζάχαρη στον καφέ του»