Έρευνες δείχνουν ότι το χρώμα του δέρματός μας επηρεάζει την ελκυστικότητα μας, και η σωστή διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωσή του.
Τα καροτενοειδή, που είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που βρίσκονται σε φρούτα και λαχανικά, όπως οι κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, το σπανάκι, τα βερίκοκα και τα πεπόνια, βοηθούν στην ενίσχυση του χρώματος του δέρματος, κάνοντάς το πιο ζωντανό και υγιές.
Οι μελέτες έδειξαν ότι η κατανάλωση δύο επιπλέον μερίδων φρούτων και λαχανικών την ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε εμφανή βελτίωση του χρώματος του δέρματος μέσα σε περίπου έναν μήνα, ενώ οι αλλαγές στη διατροφή είχαν άμεση επίδραση στη φυσική απόχρωση των ατόμων.
Οι 19 τροφές που βοηθούν είναι οι εξής:
- Βερίκοκα
- Πιπεριές
- Μπρόκολο
- Πεπόνι
- Καρότα
- Γκουάβα
- Φράπα
- Σπανάκι
- Λάχανο
- Μάνγκο
- Κολοκύθι
- Κόκκινες πιπεριές
- Γλυκοπατάτες
- Μανταρίνια
- Ντομάτες
- Σκουός
- Αυγά
- Σολομός
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέα έρευνα συνδέει γνωστά μαγειρικά λάδια με κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής - Αιτήσεις έως 30/12
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση