Thumbnail
Αστυνομική επιχείρηση

Αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στην Πελοπόννησο διενεργήθη απο τις αστυνομικές αρχές.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προσήχθησαν 120 άτομα. 

Από την επιχείρηση και τις 120 προσαγωγές οι 45 έγιναν συλλήψεις.
Η δράση των αστυνομικών αρχών έγινε με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αφού έγιναν έλεγχοι σε 765 άτομα από τα οποία προσήγαγαν τα 120 και από τα οποία οι 45 προσαγωγές  μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Τα αδικήματα που βαρύνονται είναι διαφόρων τύπων όπως της κατοχής ναρκωτικών, της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, του τελωνειακού κώδικα, για λαθρεμπόριο και παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Τέσσερις από τους συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Επίσης, εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στο Ναύπλιο και για την υπόθεση κατηγορείται μία 43χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών σπιτιών στο Παράλιο Άστρος, που έγιναν από έναν 27χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κλοπή.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 313 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δέκα παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς, 119 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 60 λίτρα αλκοολούχου ποτού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπου εισαγγελείς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα