Thumbnail
Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί από το πρωί η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Με ανάρτηση της στο Facebook, η Άννα Βαγενά γνωστοποίησε πως η σορός του θα βρίσκεται την Πέμπτη στο θέατρο «Μεταξουργείο», στην οδό Ακαδήμου 4 στο Μεταξουργείο, για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν.

«Αύριο, Πέμπτη 9/02/2017, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ η σορός του Λουκιανού θα βρίσκεται στο θέατρό μας, το «Μεταξουργείο», Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν. Η οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη», έγραψε η κ. Βαγενά.

Η σορός του αγαπημένου τραγουδιστή θα αποτεφρωθεί σύμφωνα με την επιθυμία του.

Χθες, με μία κλειστή τελετή, τον αποχαιρέτησε η οικογένεια του. Η σύζυγός του Άννα Βαγενά και η κόρη του Γιασεμή υποδέχθηκαν στενούς φίλους και συγγενείς για το «τελευταίο αντίο» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα αντί στεφάνων ζητήθηκε από τους οικείους του να κατατεθούν χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό προκειμένου να βοηθηθεί οικογένεια που τα έχει ανάγκη.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας, ήταν η σύντομη επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, που επιβεβαίωσε τον θάνατο του αγαπητού καλλιτέχνη.

Κάθε άλλο παρά μόνος φεύγει ο αιώνιος έφηβος, με τα τραγούδια του να διατηρούν ζωντανές αναμνήσεις και να μας συντροφεύουν σε διάφορες στιγμές της ζωής μας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα