Thumbnail
Άγριο έγκλημα στην Καρδαμύλη !

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο νεαροί που είχαν χαθεί από τα ξημερώματα στην περιοχή της Μάνης, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποίησαν η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Οι σωροί του 26χρονου από την Καλαμάτα και του 25χρονου από τη Σάμο βρέθηκαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολούθησαν, φεύγοντας με μοτοσυκλέτα από το χωριό Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα. Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.

Στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους νέους συμμετείχε το απόγευμα κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με δύο άνδρες και ένα εκπαιδευμένο σκύλο που πραγματοποίησαν έρευνες σε «δύσκολα» σημεία της διαδρομής.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο νεαροί με τους οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και από τότε δεν είχαν δώσει σημείο ζωής.

Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση των δύο νεαρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κάμπου και Καρδαμύλης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα