Thumbnail
Αστυνομία

Τραγωδία στον Κολωνό το απόγευμα της Δευτέρας, όπου ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός από πυρά που έριξε καταλάθος ο 22χρονος γιος του.

Το δυστύχημα έγινε έγινε στον χορευτικό σύλλογο «Ορφέας» όπου ο αστυνομικός της Ασφάλειας Ν.Κ. παρέδιδε μαθήματα παραδοσιακών χορών και είχε αφήσει το υπηρεσιακό του περίστροφο σε ένα τραπέζι. Τότε ο γιος του άρρχισε να περιεργάζεται μαζί με κάτι φίλους του το υπηρεσιακό όπλο του πατέρα του που στο τσαντάκι του, αφημένο πάνω στο τραπεζάκι, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει.

Ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά με διαμπερές τραύμα στο χέρι, όμως ο πατέρας του δέχθηκε μια σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και έπεσε αιμόφυρτος. Στο Πολιτιστικό Κέντρο επικράτησε πανικός, ανάμεσα στον κόσμο που εκείνη την ώρα παρακολουθούσε τους χορούς. Στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα αλλά και άντρες της Άμεσης Δράσης.

Ο 55χρονος αστυνομικός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι γιατροί, παρά την μάχη που έδωσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Ο γιος του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα του ατυχήματος, το βαρύ έργο της έρευνας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του 55χρονου, έχουν αναλάβει οι επί πολλά χρόνια συνάδελφοι του έμπειρου αστυνομικού στο Ανθρωποκτονιών.

Πηγή: Τραγωδία στον Κολωνό: Θανάσιμος τραυματισμός αστυνομικού – Τον πυροβόλησε κατά λάθος ο γιος του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/207225/tragodia-ston-kolono-thanasimos-traymatismos-astynomikoy-ton-pyrovolise-kata-lathos-o#ixzz3aWUEGaBF

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα