Thumbnail
Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το thessnews.gr τον τρόμο σκόρπισε ένα ζευγάρι σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 09.00 το πρωί ένα ζευγάρι μπήκε στο κατάστημα στην Αγίου Δημητρίου 101. Συμφωνά με την αστυνομία είχε κάνει μια αίτηση φορητότητας και ήθελε να μάθει την εξέλιξη του αιτήματος. Όταν η υπάλληλος του καταστήματος απάντησε αρνητικά στην ολοκλήρωση της αίτησης τότε ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών έβγαλε όπλο από την τσέπη του και απείλησε την υπάλληλο ώστε να αλλάξη η απόφαση "εδώ και τώρα".

Σε κατάσταση σοκ η υπάλληλος, δεν θυμόταν λίγο αργότερα, λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης τι συνέβη αφού έβγαλε το όπλο ο 60χρονος. Το ζευγάρι έφυγε από το κατάστημα σαν να μην συνέβη τίποτα.

Αυτή την ώρα στο κατάστημα βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας στην προσπάθεια τους να διαλευκάνουν την υπόθεση. Συγκεκριμένα οι άνδρες της αστυνομίας έχουν παραλάβει το υλικό από την επίμαχη σκηνή από τις κάμερες του καταστήματος και χτενίζουν την γύρω περιοχή για να βρουν τον 60χρονο άνδρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χολιστερινη
Χοληστερίνη: Τα προειδοποιητικά σημάδια στο πρόσωπο και τα μάτια σας
Γκριζόλευκοι δακτύλιοι στον κερατοειδή, κιτρινωπές κηλίδες στο δέρμα και εξογκώματα γύρω από τα μάτια μπορεί να υποδεικνύουν ότι πρέπει να διορθώσετε...
Χοληστερίνη: Τα προειδοποιητικά σημάδια στο πρόσωπο και τα μάτια σας